Man kontakter præsten (Axel Jessen) eller formanden (Jens Simonsen) og rekvirerer en indmeldelsesblanket.
Fra indmeldingsdatoen ophører man med at betale kirkeskat og betaler i stedet et halvårligt bidrag, som stort set svarer til kirkeskatten.

Skanderup Valgmenighed er en del af folkekirken.
Som valgmenighed er vi økonomisk selvstændige, på den måde at kirken udelukkende drives  ved hjælp af bidrag fra menighedens medlemmer.
Bidraget fastsættes hvert år på generalforsamlingen, og udgør p.t. 1,5 % af den skattepligtige indkomst. Bidraget opkræves i to rater, med den ene  halvdel  pr. 15. april og den anden halvdel pr. 15. oktober.
 Beløbet er fradragsberettiget på selvangivelsen som gave. Det betyder at de første 500 kr. får man ikke fradrag for, men det bidrag man betaler herudover giver et nedslag i skatten på ca. 1/3 af beløbet.
Fradraget sker automatisk på selvangivelsen, idet valgmenigheden indberetter det til skattevæsenet

Adresser:
Præst: Axel Jessen, Kastanie Allé 47, Skanderup, 6640  Lunderskov, tlf : 7559 4089

Formand:  Jens Simonsen Vargårdevej 80, 6094 Hejls, Tlf. 7559 4112 / 2094 0695

Graver Karl Erik Nielsen Vænget 4, Hjarup 6580 Vamdrup Tlf. 28504346

Senest opdateret (Torsdag, 13. august 2015 16:55)